Monday, November 29, 2010

G shock GA 100 (SOLD TO AMIRUL)

Kali ini aku nak jual satu lagi jam original iaitu Gshock GA-100-1A4DR keluaran 2010.
Gshock GA-100 dalam mode stopwatch..
 
Close up skit..
Patut la ada jam tiruan dari Thailand, case ori ini dibuat di situ...
LED Light
Antara function yang ada....
Duduk diam-diam..
Stok dari Marco Corporation tau...
Warranty certificate beserta cop kedai 
So kalau tengok kat tag harga tu RM599, tapi aku diskaun skit la..aku jual RM550 dan tambahan RM10 untuk kos penghantaran. Boleh la hubungi aku kalau berminat..010-5405601.
new edit- baru jer jual tadi... tapi kalau nak boleh tolong order...

1 comment:

  1. salam. . .mcm mana nak tahu ori ke local. . .

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...